VVS Service

Vi rykker hurtigt ud og hjælper dig, når behovet opstår

Hurtig og effektiv VVS service

Når vandhanen drypper, rørene er utætte eller når toilettet skal udskiftes, er der brug for en professionel VVS-montør. Hos Cava VVS rykker vi hurtigt ud på hele Amager og omegn, når behovet opstår. Ring i dag og hjælpen er på vej.

Vores erfarne team af professionelle og autoriserede VVS’ere løser alle opgaver inden for branchens rammer – store som små. Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Udskiftning af armaturer og toiletter
  • Reparation og fejlfinding
  • Utætte afløb og lavt vandtryk
  • Montering af hårde hvidevarer
  • Udbedring af rørskader
  • … og meget andet

Tager du Cava VVS med på holdet på din næste VVS-opgave er du, foruden korrekt udført arbejde, sikret en høj standard inden for kundeservice. Hos os får du nemlig besøg af en fagmand der møder dig i øjenhøjde og prioriterer dine ønsker og behov. Vi gør desuden en dyd ud af at føre en gennemsigtig dialog, så du altid er ved hvad der bliver lavet, hvornår vi kommer og hvad det koster.

Moderne og tidssvarende løsninger

Hos Cava VVS slår vi os op på at være et alsidigt VVS-firma, som tilbyder moderne og tidssvarende løsninger inden for alle grene af branchen. Vi har masser af erfaring med os i bagagen efter 20 år i branchen og sørger samtidig for altid at holde os opdaterede på hvad der rører sig inden for VVS-verdenen.

Er du på udkig efter en ny varmeløsning er vi altid klar til at rådgive og vejlede i mulige løsninger, som både giver besparelser på energiregningen, skåner miljøet mest muligt og sidst, men ikke mindst, sørger for at du kan holde varmen i vinterhalvåret. Vi kan for eksempel stå for både levering, montering og service af varmepumper.

Kontakt din lokale VVS’er i dag

Skal du bruge hjælp fra den lokale VVS’er? Fra vores base på Amager kører vi dagligt til både privatkunder og virksomheder i lokalområdet såvel som i København. Ring på telefon 66 20 23 23 eller udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os