VVS til skarpe priser i hele Dragør

Hos Cava VVS er det vigtigt at kvaliteten af vores arbejde er i top, men det er lige så vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse. Vi sætter en ære i at have en god dialog, og ikke “kun” være den lokale VVS’er.

Vi vil være den VVS’er i Dragør, du ringer til næste gang du står med udfordringer.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Fejlfinding og udbedring på almene VVS-opgaver
  • Udskiftning af sanitet
  • Indregulering af varme
  • Udbedring af rørskader
  • Rens af tilstoppede afløb
  • Tilslutning af hårde hvidevarer

Med mere end 20 års erfaring som VVS’er i Dragør, har vi efterhånden løst de fleste problemstillinger i branchen, og har derfor den nødvendige ekspertise til hurtigt at kunne identificere og løse de problemer der måtte opstå med dine VVS-installationer.

Vi leverer og monterer

Vores mission som din lokale VVS’er i Dragør er ikke kun at løse akutte eller pludseligt opståede problemer, men også at assistere med dine andre VVS-behov. Derfor tilbyder vi levering og montering af både toiletter og armaturer. Et koncept designet til at gøre processen så let og gnidningsfri for dig som muligt.

Vi leverer og monterer også varmepumper, hvis du er på udkig efter en miljøvenlig og omkostningseffektiv varmeløsning. Vi er både leveringsdygtige i luft-til-luft og luft-til-vand varmepumper.

VVS-service for virksomheder og boligforeninger

Med vores 20 års erfaring inden for VVS har vi hjulpet mange virksomhedskunder og boligforeninger i Dragør. Vi har håndteret alt fra små VVS-opgaver til regelmæssig service og vedligeholdelse af installationer og varmecentraler.

Vi sætter stor vægt på pålidelighed og et godt samarbejde. Når der opstår behov, både akut og ikke-akut, er det altid en fordel at vide, hvem man skal kontakte. Med Cava VVS på holdet kan du være sikker på, at vi altid gør vores bedste for at løse udfordringerne hurtigt og effektivt.

Kontakt din VVS’er i Dragør nu

Har du brug for en pålidelig VVS’er i Dragør? Kontakt os nu på telefon 66 20 23 23 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig med at løse dine VVS-problemer og være din lokale, professionelle og erfarne VVS’er i Dragør.

Skriv til os