Pålidelig VVS-service i Kastrup

Cava VVS rykker hurtigt ude i hele Kastrup og omegn, når behovet for VVS-service opstår.

Vi klarer alt fra dryppende vandhaner til justering af varme, og bestræber os altid på at kunne levere hurtig og effektiv hjælp.

Vi hjælper blandt andet med:

  • Stoppede rør og afløb
  • Dryppende/løbende armaturer og toiletter
  • Sanitet
  • Fejlfinding og reparation
  • Service og vedligehold

Vi ved hvor vigtigt det er at dine VVS-installationer virker som de skal og vi forstår at der kan være behov for hurtig hjælp, hvis uheldet er ude. Med Cava VVS på holdet får du altid besøg af en pålidelig fagmand med den nødvendige ekspertise og erfaring, når du har brug for hjælp til VVS i Kastrup.

Levering og montering

Toiletter og armaturer bruges dagligt og bliver derfor udsat for jævnlig slitage og tilkalkning. Når tiden er inde til at få udskiftet til nyt, står vi hos Cava VVS altid klar med en løsning. Vi har et koncept vi kalder ‘leveret og monteret’, som i alt sin enkelthed betyder at vi både leverer og installerer toiletter, armaturer og varmepumper.

Vi bestræber os altid på at gøre det så nemt og tidseffektivt for dig som muligt, så derfor rykker vi altid ud og leverer og monterer inden for få hverdage i hele området i og omkring Kastrup. Vi har et standardudvalg af både toiletter og armaturer, men ønsker du at få leveret og monteret et andet produkt, så kontakt os endelig – vi finder helt sikkert en løsning.

Kontakt din VVS’er i Kastrup nu

Vi er klar til at hjælpe dig med alle dine VVS-behov. Uanset om det er akut eller planlagt, så tøv endelig ikke med at kontakte din lokale VVS’er i Kastrup.

Ring til os på telefon 66 20 23 23 eller udfyld kontaktformularen her på siden, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Vi er her for at sikre, at dine VVS-problemer bliver løst hurtigt, effektivt og professionelt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

Skriv til os