Varmepumper

Den omkostningseffektive og miljøvenlige varmeløsning

Den miljøvenlige løsning

Varmepumper er gennem den seneste årrække blevet en yderst populær varmeløsning i mange private hjem såvel som i virksomheder. Den store stigning i efterspørgslen skyldes blandt andet at varmepumperne er omkostningseffektive og klimavenlige.

Der findes varmepumper til ethvert behov og hos Cava VVS kan vi hjælpe dig med at finde den helt rette løsning for dig. Vi bistår med det hele fra rådgivning og vejledning til levering, montering og installation.

Luft-til-luft
Den mest populære type varmepumpe og det oplagte valg til at opvarme små til mellemstore rum, sommerhuset eller lignende. Luft-til-luft varmepumpen benytter sig af energien i den udendørs luft til at varme indendørsarealet op med varm luft.

Luft-til-vand
Luft-til-vand varmepumpen udnytter, ligesom luft-til-luft pumpen, energien i den udendørs luft, men overfører i stedet varmen til varmtvandsbeholderen. Luft-til-vand varmepumpen er det oplagte valg, når du søger en varmepumpe der kan opvarme hele huset.

Få værdi for pengene

Vi sætter en høj standard for kvalitet og tillid i alt, hvad vi gør, og det afspejles direkte i vores arbejde og vores kunders tilfredshed. Vi sikrer os derfor, at du får den bedste værdi for pengene, når du vælger os som din VVS-installatør når du skal have en varmepumpe.

Vi forstår, at det kan være en stor beslutning at vælge en varmepumpe og at der kan være mange spørgsmål. Vores installatører er derfor altid klar til at hjælpe og rådgive dig gennem hele processen, fra valg af den rigtige varmepumpe til levering, installation og vedligeholdelse.

Kontakt os allerede i dag

Går du med tanker om at anskaffe dig en varmepumpe til hjemmet, sommerhuset eller virksomheden, så kontakt os allerede i dag. Vi står klar med rådgivning, vejledning og et godt tilbud. Ring på telefon 66 20 23 23 eller udfyld formularen her på siden – så hører du fra os snarest.

Skriv til os