Hurtig og effektiv VVS i hele København

Har du brug for hurtig og effektiv VVS- eller blikkenslagerservice i København? Så kontakt Cava VVS.

Vi er hurtigt fremme på din adresse når toilettet løber, afløbet er stoppet eller armaturet ikke virker.

Vi har mere end 20 års erfaring og kan blandt andet hjælpe med:

  • Levering og montering af toiletter og armaturer
  • Justering af varme
  • Udbedring af rørskader
  • Rens af afløb
  • Fejlfinding

Vi ved hvor stressende og besværligt det kan være, når der opstår VVS-relaterede problemer i en travl hverdag. Derfor bestræber vi os altid på hurtigt at kunne rykke ud i hele København med professionel og pålidelig VVS-service.

Vi leverer og monterer toiletter og armaturer

Skal du bruge et nyt toilet eller et nyt armatur til køkkenet eller badeværelset? Hos Cava VVS er vi leveringsdygtige i et lille udvalg af de mest populære toiletter og armaturer på det danske marked, hvilket gør os i stand til, inden for få hverdage, at kunne rykke ud og levere og montere i hele København og omegn.

Har du et ønske til et specifikt toilet eller armatur, så kontakt os alligevel. Vi vil ofte have mulighed for at bestille varen hjem og i de fleste tilfælde endda til yderst konkurrencedygtige priser.

VVS til boligforeninger og erhverv

Gennem vores 20 år i branchen har vi, i tidens løb, hjulpet en lang række erhvervskunder og boligforeninger i København med alt fra enkeltstående VVS-opgaver til løbende service og vedligehold af installationer og varmecentraler.

Vi lægger vægt på pålidelighed og godt samarbejde. Når behovet opstår, akut eller ej, er det altid en fordel at vide, hvem man skal ringe efter. Med Cava VVS på holdet kan du stole på at vi altid gør hvad vi kan for hurtigt og effektivt at kunne løse de udfordringer der måtte opstå.

Har du brug for en VVS’er i København?

Hvis du har akut behov for hjælp til VVS-problemer, så overvej din professionelle og pålidelige VVS’er i København. Giv os et kald på 66 20 23 23, eller brug kontaktformularen her på siden for at få et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at hjælpe dig med dine VVS-behov og gøre din hverdag lidt nemmere.

Skriv til os