Om os

Claus André Axmark er autoriseret VVS-installatør og indehaver af Cava VVS.

Om Cava VVS

Kvalitet, tillid, pris – Er nøgleordene hos Cava VVS.

Vi ønsker du skal føle dig i trygge hænder når du bruger os. Det vil vi opnå igennem en god kommunikation, overholdelse af aftaler og levering af exceptionel kvalitet, til en pris der er til at forstå.

Vi udfører alle former for reparationer, udskiftninger og installation af bl.a. blandingsbatterier, radiatorer, sanitet, armaturer i køkken, bad og bryggers, varmevekslere og fejlfinding på alle former for varmeinstallationer.

Vi udformer gerne et gratis og uforpligtende tilbud og vurderer gerne nye tiltag i forbindelse med om –og tilbygning samt renovering.

Vi vægter lokalområdet højt, og derfor servicerer vi primært Amager, Tårnby, Kastrup, Dragør, Ørestad og Sundby, men vi servicerer selvfølgelig også København og omegn.

Firmaprofil

Cava VVS er en nytænkende VVS virksomhed. Vores mål er at genskabe tilliden til håndværkeren, ved hjælp af god kommunikation, samt ved at levere en kvalitet der overgår prisen.

Vi udfører alt inden for VVS, herunder fjernvarmeanlæg, centralvarme, gasfyr, samt indregulering af disse, badeværelser, reparationer, montering af sanitet, skifertage og tagrender.

Vi ønsker at være lokale, og derfor prioriterer vi at vores ansatte kommer enten fra Amagerbro, Sundby, Kastrup, Tårnby, eller Dragør, vi servicerer selvfølgelig også København og omegn.

Kontakt os i dag

Har du brug for en VVS’er? Så kontakt Cava VVS på telefon 66 20 23 23 eller udfyld formularen her på siden og vi vender stærkt tilbage med et uforpligtende tilbud.

Skriv til os