Varme

Specialister i varmeløsninger og energioptimering

Vi sørger for at du holder varmen

Hos Cava VVS er vi specialister i at servicere, vedligeholde og justere din varmeløsning. Uanset om varmen svigter, det er tid til service eller varmeløsningen skal opgraderes, rykker vi hurtigt ud og hjælper dig godt på vej.

Uanset hvilket centralvarmeanlæg du har installeret i din bolig, vil det med jævne mellemrum være nødvendigt at få en autoriseret fagmand forbi og sørge for at alt fungerer som det skal. Er der fejl og mangler kan det resultere i lav eller ingen varme i boligen, ligesom det kan få konsekvenser for varmeregningen.

Hos Cava VVS kan vi blandt mange andre ting hjælpe med:

  • Installation af fjernvarmeunits
  • Opsætning af gasmåler
  • Service på gasfyr
  • Service på gulvvarme
  • Justering af ventiler

Vi ved hvor stor en belastning det er, når varmen ikke virker. Derfor prioriterer vi altid at kunne rykke hurtigt ud og afhjælpe problemerne. At kunne levere en hurtig og effektiv service er en del af vores ambition om at være den lokale VVS’er man kan stole på og ringer til, når behovet opstår.

Certificerede installatører

Vores dygtige og veluddannede installatører er både VE- og KMO-godkendte.

VE-godkendelsen betyder at vi er specialiserede i at opsætte, montere og installere VE-anlæg (små vedvarende energianlæg), hvilket er din garanti for korrekt udførte installationer, der lever op til alle standarder inden for klimaoptimering.

KMO-godkendelsen giver os ydermere tilladelse til at servicere køle- og varmepumpeanlæg, hvilket ligeså er din garanti for at du er i sikre hænder, når du lader Cava VVS varetage dit varmeanlæg.

Kontakt Cava VVS for professionel varmeservice

Har du brug for rådgivning, service eller udskiftning af dit varmeanlæg, så kontakt Cava VVS i dag. Vi er altid klar på at tage en snak om mulige løsninger samt udarbejde et uforpligtende tilbud. Ring på telefon 66 20 23 23 eller udfyld formularen her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.

Skriv til os