Erhverv / Boligforeninger

Vi laver alle typer VVS-opgaver for Erhverv og Boligforeninger

Vi varetager alle typer VVS-opgaver for dig

Skal I have installeret VVS-systemer i forbindelse med nybyggeri eller renoveringsprojekter? Har I brug for hjælp til vedligeholdelse af større varme- og køleanlæg, eller har I brug for en enkel og fleksibel serviceaftale? Tag Cava VVS med på holdet – vi er altid klar til at hjælpe med enhver VVS-opgave.

Her er nogle af de opgaver vi tidligere har løst for erhverv og boligforeninger:

  • Service og vedligehold af VVS-installationer
  • Service og vedligehold af varmecentraler m.m.
  • Fejlfinding og reparation
  • Udskiftning af vand- og gasledninger
  • Energioptimering

Med Cava VVS som jeres samarbejdspartner, er I sikre på at alle installationer altid overholder alle krav til funktionalitet og sikkerhed.

Få en fast serviceaftale

Vi tilbyder faste serviceaftaler for både virksomheder og boligforeninger. Med Cava VVS som jeres faste samarbejdspartner ved I altid hvor I skal ringe hen, når behovet opstår. Samtidig får I en fagmand med indgående kendskab til jeres installationer, samt daglige gang i foreningen eller kontoret.

Når I laver en serviceaftale hos os, sørger vi altid for at føre en grundig dialog med jer, så vi kan få afdækket jeres ønsker og behov, med henblik på at skabe en skræddersyet løsning. Vi tager jeres tilfredshed alvorligt, og har en klar vision om at levere VVS-arbejde fra øverste hylde.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Leder I efter en pålidelig VVS-installatør i København, der kan hjælpe med alt fra mindre reparationer til større installationsprojekter, så kontakt os på telefon 66 20 23 23 eller udfyld formularen her på siden og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til et godt samarbejde.

Skriv til os